Q Inside Safety Technology

“A világon elsőként hoztunk létre olyan implantátumokat, amelyek a Q Inside Safety Technology™-t alkalmazzák, amely lehetővé teszi, hogy az orvosa azonnal hozzáférjen a gyártó nevéhez, szériaszámhoz, lot számhoz, csoport számhoz és egyéb implantátum specifikus adathoz – mindezt egy kézi azonosító készülékkel, a testen kívülről.”

motiva-qinsidesafety-151-BS-WhiteBG

A Q Inside Safety Technology az egészségügyben már több, mint két évtizede biztonságosan használt, passzív rádióhullámokkal történő azonosításra épül. A Q Inside Safety Technology elektronikus úton továbbít egy egyedi számsort, amely az orvosánál egy kézi leolvasó berendezéssel felismertethető. A technológia bizonyítottan biztonságos és hatásos, MRI és mammográfiai vizsgálatokkal kompatibilis. A Q Inside Safety Technology nem befolyásolja a mellnagyobbítás, vagy rekonstrukciós beavatkozás utáni lábadozási időszakot, vagy a végeredményt. A technológiát alkalmazó implantátum kiválasztása, megvásárlása után nincs további, vagy később felmerülő költség.

A Q Inside Technology jelenléte egy implantátumban jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a páciens biztonságban tudja magát az egész kezelés alatt és utána is.
A Q Inside Safety Technology az amerikai FDA által 2004-ben II-es osztályú orvosi eszközként nyilvántartásba vett technológia és egy elektronikus azonosító számként funkcionál, amely eltávolítás nélkül, a testen kívülről is pontosan azonosíthatóvá teszi az implantátumokat, a páciens kényelmét és biztonságát szem előtt tartva.
Az orvosok és a páciensek számára a Q Inside Safety Technology digitálisan is védett, nem invazív ellenőrzési módját biztosítja az implantátumok egyedi adatainak, tulajdonságainak.

A mellnagyobbítás, vagy rekonstruckció során az implantátumokhoz általában adott termék- és garanciakártyákkal ellentétben a Q Inside Technology sosem veszik, vagy felejtődik el.

A technológia része egy direkt link egy védett, online adatbázishoz, amely az implantátum egyedi információit a páciens kórtörténetébe integrálhatja. Ezek az információk (sorozatszám, lot szám, gyártó, stb.) különösen fontos abban az amúgy kis eséllyel előforduló esetben, ha termékvisszahívás, vagy egyéb biztonsági kockázat lép fel. A Q Inside Safety Technology kiküszöböli az emberi mulasztás tényezőjét, amely a manuális adatbevitel és tradicionális adatkezelés során felléphet.

A Q Inside Safety Technology nem változtatja meg az implantátum érzetét, vagy külsejét és annak teljes élettartama alatt működik. Kizárólag Ön és orvosa tud majd róla, hogy jelen van az implantátumban.

Pácienseink adatait a legmagasabb fokú adatvédelem és titoktartás mellett kezeljük. RFID technológiánk természetéből adódóan passzív és hozzáférhetetlen a megfelelő leolvasó nélkül. Az implantátumok és páciensek adatait tároló adatbázisok biztonságos központokban kerülnek tárolásra, melyek a sebészeti központok és kórházak biztonsági előírásait követő protokollok segítségével vannak védve.

Minden tárolt, személyes adat csak a páciens jóváhagyásával adható ki.

Kérjen visszahívást ingyenes konzultációra

Feliratkozom a hírlevélre