Motiva Mellimplantátumok

Miért a Motiva-t válasszam?

Mert az Establishment Labs tapasztalata és sikere a fejlett terméktervezési és -fejlesztési, valamint gyártástechnológiai folyamatokban, ezen kívül a kiemelkedő és folyamatos terméktámogatás  a Motiva Implantátum Matrix® szilikon mellimplantátumokat a ma elérhető legfejlettebb implantátumokká teszik:

  • A legkorszerűbb héj kialakítás ami erősebbé, nagyobb teherbírásúvá teszi az implantátumot.
  • Egyedülálló rugalmasság a behelyezés megkönnyítése és a minél kisebb műtéti metszés szükségessége érdekében.
  • Különlegesen puha, formatartó töltőanyag az optimális alaktartásért és érzetért.
  • A legszélesebb implantátum magasság választék, hogy mind a páciens, mind a sebész elvárásainak, szempontjainak megfelelő implantátumot választhasson.
  • Speciális felületi textúrák, a héj gyengülését okozó idegen anyagok használata nélkül.
  • Q Inside Safety Technology™ az egyedi nyomonkövethetőségért, amely az Ön és orvosa számára az implantátumra vonatkozó specifikus információkhoz ad hozzáférést – bárhol és bármikor.
  • Kiemelkedő páciens program és támogatás.

A biztonság szempontjából kulcsfontosságú az innováció

Jobb gyártási folyamat, az egyesült államokbeli és az európai szabályozásoknak való megfelelés és szabadalmaztatott technológiák – az innováció célja minden esetben a páciens biztonsága kell, hogy legyen.

Az Establishment Labs-nél az innováció a napi rutinunk része. Mérnökeink és vezetőink több, mint 30 éve dolgoznak az esztétikai iparban az Egyesült Államokban és a világ egyéb országaiban.

A Motiva Implantátum Matrix® implantátumok használata csökkenti a páciens kockázatait

Implantátumaink a BluSeal® technológiát tartalmazzák, amely egy színes indikátor, ami annak a határoló rétegnek a jelenlétét mutatja, amely a lehetésges töltőanyag szivárgást akadályozza meg.

Kizárólag az Establishment Labs-nél elérhető az az implantátum típus, amely külsőleg is azonosítható az Elektronikus Szériaszám (ESN) segítségével.

Booklet_Motiva_Paciente_HU_2.indd

TrueMonobloc® kialakításunk megerősíti az implantátumot, hogy a behelyezés könnyebb, teherbírása pedig nagyobb legyen.

100%-os töltöttség, különlegesen puha, formatartó ProgressiveGel™-lel, ProgressiveGel™ PLUS-szal és ProgressiveGel™ Ultima-val, megelőzve a sérülést a behelyezés során és a nem kívánt kilyukadást, szivárgást.

A Motiva Implant Matrix® implantátumok és töltőanyagok a mell esztétikumáért

Az implantátum termékcsaládok körében elérhető legszélesebb töltőanyag választék.

 

Booklet_Motiva_Paciente_HU_2.inddA ProgressiveGel™ egy nagyon szilárd gél, amely a felső pólus teltségét és a mell kerek kinézetét biztosítja.

Booklet_Motiva_Paciente_HU_2.inddA ProgressiveGel™ PLUS alkalmazkodik a mell természetes formájához, és idális egyensúlyt teremt a szilárd és elasztikus tulajdonságok között.

Booklet_Motiva_Paciente_HU_2.inddA ProgressiveGel™ Ultima nagyon rugalmas, puha gép, amely természetes kinézetet és érzetet ad a mellnek.

A Motiva minden lehetőséget biztosít a páciensek számára, hogy mellük kívánt méretét, teltségét és a dekoltázst szabadon választhassák meg.

Beültettek már Motiva Q Inside Safety Technológiát alkalmazó mellimplantátumot Magyarországon?

Igen, Európában elsőként itthon ültettek be ilyen technológiát alkalmazó Motiva mellimplantátumot, és hazánk egyike a négy országnak egész Európában, ahol máris elérhető ez a termék.

Hol elérhető a Motiva mellimplantátum Magyarországon?

 

Kérjen visszahívást ingyenes konzultációra

Feliratkozom a hírlevélre