Garancia- és Csereprogram

A biztonságot nem csak a technikai újításokkal lehet fokozni. A Motiva Q Inside implantátum még egy lépéssel a versenytársak előtt halad, mégpedig egy speciális biztosítás terén.

Kizárólag a Motiva Q Inside implantátum az általános cseregarancián felül az angol Lloyd’s biztosítótársaságl speciális biztosításával is rendelkezik. Ez anyagi fedezetet nyújt az esetleges szükséges műtéthez is az ingyenes csereimplantátumon kívül. Minden ilyen implantátumot viselő hölgy automatikusan rendelkezik ezzel a biztosítással az első évben, utána tetszés szerint hosszabbítható.

Az FDA javaslatait követve az Establishment Labs korlátozott garanciát vállal a Motiva Implantátum Matrix® termékcsaládjára, melyben szakadás esetén az implantátum teljes élettartama alatt csere darabot biztosít. Bár az FDA által indikált szilikon mellimplantátum élettartam 10 év, az anyagok és feldolgozási folyamatok friss fejlesztései ennek az időnek a bővülését jelzik előre. A Q Inside technológia nélküli Motiva implantátumokra a 10 év cseregarancia vonatkozik, ám műtéti hozzájárulás nélkül. Az Establishment Labs asszisztenciát biztosít Baker III és IV fokozatú kapszuláris kontraktúra esetén a csereprogramon belül. Keresse fel a www.motivaimplants.com oldalt az Always Confident Warranty® program részleteiért.

Más gyártók a termékük meghibásodása esetén ingyenes csereimplantátumot biztosítanak 10 éven belül, általánosságban a szükséges műtéthez anyagi hozzájárulást nem vállalnak.
Van olyan gyártó is, amelyik a szükséges műtéthez anyagi hozzájárulást is meghirdeti. Ez elméletben szépen hangzik, azonban a gyakorlatban igen bonyolultan, leginkább sehogy nem működik. A felelősségvállaláshoz első műtétben el kell távolítani a hibás implantátumot, visszaküldeni a gyárnak, aki bevizsgálja a saját termékét és vagy elismeri a gyártási hibát, vagy nem. Tapasztalatunk szerint eddig még nem volt példa az elismerésre, a szokásos válasz, hogy behelyezéskor a sebész sértette meg az anyagot.

Kérjen visszahívást ingyenes konzultációra

Feliratkozom a hírlevélre